Adrenalinski park in noro lepo preživeta sobota

Najbolj sem slabe volje, če pride konec tedna in mi ob sončnem vremenu ostanemo doma. Kar smo zadnje čase počeli kar pogosto, tako da sem spet jaz bila tista, ki sem morala nekaj narediti, da se to ne bo več dogajalo. Moj mož je srečen, če lahko ostane doma in gleda filme, otroci seveda tudi uživajo, če igrajo igrice in gledajo risanke. Samo to tako ne gre. 

 

Ponovno sem šla v akcijo in ko se je bližal lep konec vikenda sem vsem skupaj z možem vred rezervirala adrenalinski kamp. Sprava sem hotela rezervirati samo otrokom, potem pa, ko sem premišljevala, da bo moj mož spet stal in se dolgočasil, sem si premislila in prijavila tudi naju.

Ko sem možu povedala, da gremo v adrenalinski park, se je strinjal, ker je vedel, da itak ne more nič drugega, če so karte bile plačane in rezervirane. Najbolj sem se smejala, ko se je oblekel v kavbojke in lepo majico in sem mu rekla, da takšen ne more iti. Ni me razumel in mi rekel, da vedno rečem, zakaj se lepo ne urediš, sedaj pa mi to ni odgovarjalo. Potem sem mu morala povedati, da gre tudi on na adrenalinski park. Kako me je pogledal!

Meni pa je šlo na smeh, vendar tega nisem hotela pokazati, odreagirala sem tako, da je videl, da je to čisto normalno, da gremo vsi in da se nima kaj pritoževati. Moj mož ni športni tip človeka, ima tudi preveč kilogramov, zato bi morali videti, kako je vse to izpadlo, še dobro, da so otroci tako hitri in so šli daleč naprej, da niso gledali kaj ustvarja njihov oče. 

Jaz priznam, da sem se nasmejala do solz!

Dodaj odgovor