Kdor si želi, da je njegova moda unikatna, se enkrat vse lepo poklopi

Še dobro, da je moda tako raznolika in si lahko vsak izbere svoj stil. Kar pomeni, da si lahko pravzaprav zašijem karkoli, si želim. Letos sem si že toliko stvari zašila, da sem prav ponosna nase in res je vsak kos popolnoma drugačen. Le vse je zašito iz lanu, ker je to moja najljubša tkanina. Že nekaj let vse šivam iz tega. Pa še vedno bolje mi gre, kar je pa sploh vrhunsko. 

Moram pa priznati, da sem imela, kar izziv najti ideje, kakšna bo moda iz lanu, saj blago ni elastično, meni se pa ne da delati ulite kroje. Tako, se sem se morala znajti s kombinacijo elastičnih tkanin, ki jih sedaj uporabljam pri pasu recimo, ali pa kje, kjer mora biti neka elastična tkanina, da se oblačilo dobro prilagodi. S tem sem morala tudi najti ideje za modele oblačil. Na ta način sem tudi dosegla popolnoma drugačne kroje in sedaj imam svoja unikatna oblačila. 

Kdor si želi, da je njegova moda unikatna, se enkrat vse lepo poklopi

Si pa zelo želim, da bi še bolj napredovala v idejah in bi tako lahko izdelala še več boljših idej za takšna oblačila. Všeč mi je moda, ki je sestavljena iz svobodne elegance, ki telesu dovoljuje veliko gibanja. Takšna oblačila sem vedno pogrešala v trgovinah. Najbližje temu so bila recimo plesna oblačila, ampak nikoli niso bila dovolj elegantna. So mi všeč tudi plesna oblačila, ampak vedno sem pogrešala podobna oblačila, v katerih grem lahko recimo na sestanek ali pa na kakšen malce bolj poseben večer. Moram reči, da mi ta moda, ki jo kreiram, vedno bolje ustreza. Upam le, da jo bom res lahko nosila marsikje, ker je prav lepa, in da ne bom obtičala na enakih modelih. Včasih me to skrbi, ko nekaj zašijem in potem dolgo nimam nobene dobre ideje. Potem pa pustim vse skupaj za nekaj časa in čez čas idej pride sama in je še boljša. Kar je prav, da se lahko moda počasi razvija s pravim občutkom.