Oblikovanje in povečanje ustnic – za lepe, polne in estetsko oblikovane ustnice

Za oblikovanje in povečanje ustnic se odločajo predvsem tiste predstavnice nežnejšega spola, ki si želijo imeti lepe, estetsko oblikovane ter polne ustnice. Vemo, da so prav ustnice skorajda največji okras našega obraza. S pomočjo posebnih polnil se lahko doda volumen, oblikuje rob, kupidov lok ali pa gubici, ki povezujeta področje pod nosom ter zgornji del ustnic.

Sam postopek za povečanje ustnic je hiter, ker traja samo nekaj minut. Obstojnost pa je precej dolgotrajna. Posebne priprave pred samim posegom niso potrebne. Odstrani se morebitno šminko ter druga ličila. Aplikacija polnila za povečanje ustnic je tako bolj varna in seveda bolj natančna. Priporočljivo pa je, da se pred posegom ne jemlje zdravil proti strjevanju krvi, in sicer zaradi manjše možnosti modric.

Oblikovanje in povečanje ustnic – za lepe, polne in estetsko oblikovane ustnice

 

Po posegu oblikovanja in polnjenja ustnic

Vedeti je treba, da bodo ustnice po samem posegu nekoliko otečene. Na mestu vbodov se lahko pojavi kakšna modrica v manjši velikosti. Ta seveda praviloma v samo nekaj dneh izgine. Najbolje pa je, da po posegu področje ohladite z ledom preko primerne tkanine. Na takšen način lahko učinkovito zmanjšamo otekanje.

Oteklina je praviloma prisotna na dan posega in zjutraj dan po posegu. Kasneje povsem izgine. Strokovnjak za povečanje ustnic pa dobro poskrbi, da so ustnice videti polne in lep okras vašega obraza.

 

Dodajanje volumna ustnic s polnili

S polnili za povečanje ustnic se torej lahko dodaja volumen, ki se z leti zmanjša. Postopek traja samo nekaj minut, vbodi pa niso pretirano boleči. Ob ustrezni količini kakovostnega polnila na prave mestu je strah, da bodo ustnice izgledale umetno ali račkasto, je povsem odveč.

Izjemno pomembno pa je seveda, da ustnice za povečanje in oblikovanje zaupate nekomu, ki je v tem poslu izjemno vešč. Samo tako bo rezultat dober in obstojen ter seveda takšen, da boste lahko na svoje ustnice res ponosni.