Ugotavljam, da je poslovni najem, vozi vsekakor zelo dobra odločitev

Ravnokar mineva pol leta, odkar smo se odločili za poslovni najem vozil in za zdaj deluje, kot da gre vse, tako kot smo predvideli. Vse kar smo se dogovorili drži. Avto dela brezhibno, kar pomeni, da nas ne more prav nič skrbeti ali bo to, tako kot smo si predstavljali, ker več kot očitno bo.

Ugotavljam, da je poslovni najem, vozi vsekakor zelo dobra odločitev

Z avtomobilom sem vsekakor zelo zadovoljna saj sem izbrala točno takšnega, kakršnega sem si želela. Že nekaj časa sem ga gledala in sem imela v načrtu, da ga kupim, pote sem pa slišala za poslovni najem vozil in za ugodne ponudbe, ki jih imajo. Ko sem naredila preračun, kaj se mi najbolje izplača, sem ugotovila, da se mi poslovni najem vozil vsekakor najbolje izplača na dolgi rok in potem se odločila za sodelovanje. Malce sem bila sicer skeptična saj nisem poznala nikogar, ki bi takšno sodelovanje že imelo s tem ali pa podobnim podjetjem. Vsekakor se mi je zdelo, da je vse na nivoju, tudi pogodba je bila sestavljena tako, da me je zelo ščitila, in če bi bilo, karkoli narobe nisem videla, da bi lahko nastala kakšna prevelika škoda zame.

Sedaj, ko imam že toliko izkušenj s tem, kako poslovni najem vozil deluje, sem seveda vse prehvalila vsem, ki jih poznam. Sedaj sem se že kar nekaj znancev odloča za to, da bi uporabili poslovni najem vozil za vozila, ki jih bodo dodatno potrebovali v podjetju. Sicer gre pa vseeno reklam od ust do ust najboljša še mi zdi. Če pohvališ komu, da imaš z nekom odlično izkušnjo, potem marsikdo verjame bolj kakor pa reklama, ki jo vidi nekje drugje. Vsaj jaz sem takšna. Zato sem bila pa tako skeptična najprej, ko sem slišala, za poslovni najem vozil, ker nisem imela nobene kredibilne izkušnje od koga drugega, saj to ni najbolj pogosta praksa v podjetjih.