Včasih ima prodaja nepremičnin idealno stanovanje, za katerega celo dobiš kredit

Našla sem poslovni prostor in videla tudi oglas tam, kjer poteka prodaja nepremičnin, kar pa ne vem, ali je pametno, da najamem. Takšne nepremičnine so zelo nepredvidljive, saj se lahko zelo hitro prodajo in ni nujno, da lahko ostaneš tam kot najemnik. Nisem sicer še slišala za takšen primer, ampak logično se mi zdi, da je to tako. Če bi vedela, da prodaja nepremičnin, v takem primeru ne more vplivati na najemnika bi bil super. 

Ko sem že mislila, da se lahko odpovem idealnemu poslovnemu prostoru, ker se istočasno prodaja in oddaja, pa sem na srečo našla še boljši poslovni prostor, ki se je pa le oddajal. Z veseljem bi kupila poslovni prostor, če bi bila že tam, da bi to lahko naredila, ampak za zdaj prodaja nepremičnin, ne pride v poštev, Komaj sem uredila, da imam stanovanje, ki ga odplačujem s kreditom, in vsekakor moram nekaj časa počakati, preden bom šla lahko v nov nakup nepremičnine. To bo pa zagotovo vsaj pet let in to ni ravno malo časa.

Včasih ima prodaja nepremičnin idealno stanovanje, za katerega celo dobiš kredit

Do takrat bom pa šal morala najemati poslovni prostor in paziti, da bodo stroški kar se da nizki, ker se mi zdi res nesmiselno dajati preveč denarja za najemnino. Za vsakega je vedno najbolje, da nepremičnino kupi, ampak prodaja nepremičnin, vseeno ni vedno možna rešitev za koga. Zlasti, če je nekdo ravnokar kupil štirisobno stanovanje. Še to smo komaj spravili skozi. Imeli smo vsekakor zelo veliko srečo, saj se je prodaja nepremičnin izkazala za nekaj, kar si lahko privoščimo praktično čez noč.

Mož je nepričakovano dobil odobren kredit. Zaprosili smo zanj bolj iz tega, da imamo potrjeno informacijo, ali bi to lahko dobili ali ne. Med stanovanju, ki jih je imela prodaja nepremičnin, smo našli idealno za nas in mož je takoj zaprosil za kredit, ki ga je tudi dobil.