Z bazeni Intex do nepozabnih poletnih počitnic

Marsikdo med vami si zaradi pomanjkanja časa ne zmore privoščiti daljšega počitnikovanja nekje na morju. Kljub temu pa si lahko zagotovite vsaj nekaj ur počitnikovanja doma, a poskrbeti boste morali za nekoliko bolj posebno vzdušje, ki vas bo vsaj malo spominjalo na morje. Na domačem vrtu si lahko postavite večji ali manjši bazen, ki ga lahko v poletnem času obiščete vsaj enkrat na dan.

Na trgu so na voljo najrazličnejši bazeni različnih proizvajalcev in blagovnih znamk. Dobro je pobrskati med ponudbo preverjenih proizvajalcev, kot je denimo Intex. Vsi dobri poznavalci tovrstnih izdelkov pa tako in tako že dobro veste, da so bazeni Intex ena od boljših izbir, ki jih v tem hipu ponuja tržišče.

 

Ogromen bazen za vse družinske člane

Med bazeni Intex lahko opazite povsem preproste in majhne, ki so namenjeni za kopanje najmlajših. Ti bazeni so napihljivi, manjšega obsega, odeti v lepe privlačne pisane barve. Po drugi strani pa lahko med bazeni priznanega proizvajalca najdete ogromne; takšne, v katere se lahko spravijo prav vsi družinski člani.

Ogromni bazeni Intex so nastali na podlagi izkušenj ter tehnologije proizvajalca. Bazeni so opremljeni z velikim paketom najrazličnejših dodatkov. Vključeni so na primer podloga, pokrivalo bazena, varnostna lestev, filtrirna črpalka na pesek.

Ravno peščeni filter pa je lahko vaša najboljša zagotovitev, da boste lahko v izbranem bazenu vedno lahko imeli povsem čisto in bistro vodo. Takšen filter je opremljen s kar šestimi funkcijami. To so filtriranje, izpiranje, čiščenje, recikliranje, praznjenje in funkcija stop.

Z bazeni Intex do nepozabnih poletnih počitnic

 

Varnostna lestev za bazen iz obdelanega jekla

Vsekakor večji bazeni Intex vključujejo tudi varnostne lestve. Te so še toliko bolj kakovostne, saj so označene kot proizvodi nove generacije. Izdelane so iz obdelanega jekla. Plastični klini na njih so povsem nedrseči, narejeni so iz materiala, ki je dobro odporen proti udarcem. Za še večjo varnost otrok pa se lahko dvignejo.