Živa voda je za naše telo zelo zdrava in dostopna

Marsikateri človek se verjetno niti ne zaveda kaj je živa voda in kako zelo je živa voda zdrava za naše telo. Potrebno je res razumeti vodo na splošno in šele potem dojamemo da je živa voda res nekaj posebnega, ki je tudi precej dostopno. Imamo različna mesta, kjer lahko dobimo živo vodo že iz narave in to en zelo velik plus za živo vodo.

Voda že na splošno je zelo pomembna za naše telo. Naše telo ne mora funkcionirati brez vode. To je res nemogoče in malo ljudi se tega sploh zaveda. Veliko športnikov je, ki konstantno pijejo vodo. Voda je odlična pijača, ki te lahko med športno aktivnostjo ali pa pri kateremkoli drugem delu, odžeja. Noben sok ali kaj podobnega, ne bo tako dobro funkcioniral kot pa voda.

Živa voda je za naše telo zelo zdrava in dostopna

živa voda je povsem naravna voda, ki je precej podobna vodi v našem telesu, kar pomeni, da jo naše telo lahko lažje sprejme in obdrži v telesu, toliko časa kot jo potrebujemo. Ravno zato je pomembno, da se ljudje zavedajo pomen žive vode in kako zelo je zdrava za naše telo.

Sama sem imela velikokrat probleme, ker enostavno nisem pila vode. Pila sem sokove, čaje, kave in podobno, vse samo tisto kar bi me odžejalo nisem pila. To je bil zame vedno problem, saj sem bila konstantno utrujena, bolela me je glava, bila sem tudi zelo lačna in podobno. Potem pa sem se odločila, da bom začela hujšati in s tem sem začela piti tudi vodo in opustila vse sladke pijače. to mi je veliko pomagalo, saj mi je voda dajala energijo, ki je prej nikoli nisem imela. To mi je bilo zelo zanimivo in to sem hotela tudi obdržati. Voda je sedaj moj najboljši prijatelj in je spijem zelo velike v enem dnevu. V primerjavi s prej, ko sem pila mogoče en kozarec vode na dan, je bilo to res slabo.