Prijetne tende v atriju

V novem stanovanju tende krasijo vrt. Po svoje sem si želela, da bom vsaj v prvem nadstropju, ampak, po drugi strani mi je pa tudi zelo všeč. da sem v pritličju in imamo atrij. Vse ima svoj čar namreč. Najbolj mi je pomembno, da imam vsaj nekaj od tega in nimam samo nekaj možnosti na voljo. To je po navadi stanovanje brez balkona in izjemno dolga pot do izhoda. Tako imam pa atrij.

Prijetne tende v atriju

Vseeno si želim, da bo moje naslednje stanovanje vsaj v prvem nadstropju. Kljub temu da je tale vrt kar simpatičen, ko ga prekrivajo prijetne tende in spodaj je zelo lepa garnitura. V resnici tende naredijo prav prijetno senco, kar je idealno za poleti. Verjetno posledično tudi ne bo prevroče poleti. Čeprav misli, da tega niti ne bom doživela. Verjetno bom še pred poletje v novem stanovanju, kje srčno upam, da bo balkon in bom nekje v prvem nadstropji ali pa še višje. Zelo rada imam namreč lep razgled in upam, da ga bom imela, ko se naslednjič preselim. 

Ampak dokler bom tukaj, bom uživala v tem lepem atriju, v garnituri, ki jo prijetno prekrivajo tende, ki so, mislim, da kar precej nove. Res je prijetno vzdušje tukaj. Ampak vseeno se ne vidim, da bom predolgo tukaj. Bo pa vsaj lepo prehodno obdobje, kar je pa tudi nekaj. Do takrat bom pa naredila še malce boljšo generalko s svojimi stvarmi in bom resnično zelo zmanjšala zalog svojih stvari vse. Moram se le odločiti, kaj bom naredila s preprogami. Ali jih bom prodala, vrgla proč, ali pa jih bom shranila za naslednje stanovanje. Vem, da če jih bom vrgla proč, jih bom zagotovo potrebovala. Če jih pa ne bom vrgla proč, jih bom pa še ene dve selitvi nosila s seboj in jih potem vrgla proč. Še dobro, da tende niso moje, ker ne vem kaj bi z njimi.